Топ 5 водещи цветове през 2018

Топ 5 водещи цветове през 2018

Съжалявамe, но черното не оглавява списъка като един от задължителните цветове в тазгодишния гардероб. Вместо това изборът се опира до ярки нюанси като жълто и меки нюанси като лавандула.

Преди да започнете да се паникьосвате, алтернативните цветове  все още са популярни (за тези, които се страхуват от малко цвят в дрешките си).

Що се отнася до това как да ги носите? Звездите, които наблягат повече на уличният стил ще ви вдъхновяват. Независимо дали става дума за люлеещ се аксесоар в този оттенък на момента или пълен монохромен външен вид, има повече от един начини да разберете кои са водещите цветови тенденции.

1.       От модните подиуми на Calvin Klein и Tom Ford, портокалът беше един от онези неочаквани нюанси, които направиха завръщане в пролетния сезон. Цветът е ярък като пътен конус и се появи на елементи като якета, чанти и рокли. Някои от нас могат буквално да преброят на пръсти броя на дрехите с оранжеви нюанси, възраждането на тона може просто да ни убеди да разширим цветовата палитра на гардероба си. Точно, както бихте носели черни ботуши с черна пола, защо да не правите същото, но с оранжево?

  1. Наречете го горчица или лимон – всички тези тонове попадат в жълтата категория. Според изпълнителният директор на института Pantone Color този цвят е „фар на светлината“, така че е очевидно защо етикети като Self-Portrait са го включили в колекциите си за 2018 година. Веселите вибрации със сигурност ще привлекат вниманието на всички. Ако притежавате жълти дрехи колкото и оранжеви, можете да започнете да инвестирате в аксесоари от този цвят, за да тествате тенденцията.

3.       Не можем да говорим за цветови тенденции без да споменем ланвандуловият цвят. Няколко дизайнери като Tibi и Michael Kors включиха този цвят, като ни дадоха свежи идеи за това как да го комбинираме.  Ако не искате да имате пълна виолетова визия, комбинирайте я с други цветове.

4.       Неутралните цветове са носещи се нюанси, които се виждат сезон след сезон и продължават да бъдат популярен избор за всички. За пролетта на 2018 тонът беше вдъхновен от мъже, които предлагат унисекс дрехи за всеки. Очаквайте да видите магазините да предлагат повече кафяви, бежови и кремавоцветни продукти през 2018 година.

  1. Въпреки, че тенденцията за розовето е взела да залязва, цветът се задържа като водещ и през тази година. Дизайнери като Tom Ford и Prabal Gurung показаха пролетни колекции от 2018 година, които включват женския нюанс. Новият начин да го носите обаче е с червено.

Разгледайте и нашите модни предложения
2018-03-21T11:52:06+00:00